Καρυστία

Η τουριστική προβολή της Εύβοιας στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η τουριστική προβολή της Εύβοιας και ο ρόλος των ψηφιακών τεχνολογιών στο σημερινό περιβάλλον του τουρισμού, αποτέλεσαν τα βασικά θέματα που τέθηκαν επι τάπητος σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Νικόλαος Μώρος με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Επικρατείας, κατόπιν ενεργειών του Βουλευτή Ευβοίας κ. Σίμου Κεδίκογλου, οποίος και παραβρέθηκε στη συνάντηση, εξετάστηκαν όλες οι δυνατότητες υλοποίησης πρωτοβουλιών, τέτοιων που θα συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής προβολής της Εύβοιας και στην ενδυνάμωση της ταυτότητας της ως τουριστικού προορισμού.

Ο κ. Μώρος κατέθεσε πρόταση στον Υπουργό οι πρωτοβουλίες για την στήριξη του τουρισμού του Νομού, να ξεκινήσουν από την Πολιτεία, με την ψηφιακή προβολή του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας και της Σκύρου, εν όψη της φετινής περιόδου. Την ίδια στιγμή εξετάστηκαν και αξιολογήθηκαν νέοι ρόλοι και λύσεις που δύνανται να προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στον Τομέα του Τουρισμού, με σκοπό να αποτελέσουν έναν παράγοντα στην προσπάθεια για την εξομάλυνση της κρίσης που προκάλεσαν οι συνέπειες από την εμφάνιση του COVID-19.