Καρυστία

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην AGROTICA 2020

Η AGROTICA 2020 είναι ένα διεθνές, διαχρονικό και υψίστης σημασίας εμπορικό γεγονός για την αγροτική κοινότητα της Ελλάδας αλλά και αυτή των Βαλκανίων. Η έκθεση αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, καθότι εκεί παρουσιάζονται τα τελευταία γεωργικά μηχανήματα και μια τεράστια γκάμα αγροτικών εφοδίων για όλες τις καλλιέργειες! Στα πλαίσια της AGROTICA 2020, πέραν από την έκθεση των αγροτικών μηχανημάτων και εφοδίων, θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της AGROTICA αλλά και χώροι δικτύωσης (networking) και επιχειρηματικών γνωριμιών. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης σχετικά με την παρουσία της Περιφέρειας στην Έκθεση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επιμένοντας στην εξωστρέφεια του αγροδιατροφικού κλάδου της Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια μας δίνει και πάλι το παρόν μαζί με την Αγροδιατροφική μας Σύμπραξη στη σημαντικότερη έκθεση του αγροτικού τομέα.

Κοντά μας η ηγεσία του ΥπΑΑΤ και της Κυβέρνησης αλλά και σημαντικοί φορείς του αγροτικού επιχειρείν, μαζί με τους οποίους σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα που θα φέρουν απτό και μετρήσιμο αποτύπωμα στο εισόδημα των παραγωγών μας».