Καρυστία

Ο Ραβιόλος σε τηλεδιάσκεψη με Αυγενάκη και Χαρδαλιά για την νέα καθημερινότητα στον αθλητισμό

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων της χώρας, με την παρουσία και του δημάρχου μας κ. Λευτέρη Ραβιόλου, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και με την συμμετοχή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ.Νίκου Χαρδαλιά, του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιου, του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Στη τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά οι παράμετροι λειτουργίας των αθλητικών δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατατέθηκαν οι απόψεις των συμμετεχόντων για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη επαναλειτουργία τους.

Ο δήμαρχος Καρύστου μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης δήλωσε:

Ενημέρωση ,τώρα, για την επόμενη μέρα και την προσαρμογή μας στα νέα μέτρα στον τομέα της άθλησης, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων κ.Νίκου Χαρδαλιά, του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιου, του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και των Δημάρχων της Χώρας.

#μένουμε_ασφαλείς